Проблеми с регистрацията при gumi123.bg?

Имате проблеми с регистрацията? Изберете Вашия проблем от списъка с най-често срещаните. Ако имате и други въпроси, ни изпратете Email на gumi123@delti.com, ще Ви отговорим възможно най-бързо. Благодарим за Вашето търпение и разбиране.

1. НОB ПОТРЕБИТЕЛ ЛИ СТЕ?

За да получите достъп до страниците за търговци, отидете на страницата за регистрация и щракнете върху бутона “Регистрирай се сега!” Регистрацията е бърз и лесен процес. Попълнете само формуляра, за да получите Вашето gumi123-ID и парола.

2. ЗАБРАВИЛИ СТЕ СИ ПАРОЛАТА?

За да се регистрирате при gumi123.bg, трябва да въведете точно паролата си. Паролите на gumi123.bg не съдържат интервали, специални символи или прегласи.Ако те забравили паролата си за gumi123.bg, ни изпратете факс с Вашите данни на фирмата (името на фирмата и адреса), ще Ви изпратим новата парола по факс.

3. ЗАБРАВИЛИ СТЕ ВАШЕТО gumi123-ID?

За да се регистрирате при gumi123.bg, трябва да въведете точно Вашето gumi123-ID. gumi123-ID не съдържа интервали, специални символи или прегласи. Ако сте забравили Вашето gumi123-ID, ни изпратете факс с Вашите данни на фирмата (името на фирмата и адреса), ще Ви изпратим Вашето ID по факс.

Регистррайте се сега!
AROprobleme
© 2001-2024 Delticom AG - gumi123.bg - swebc15