Гуми за каравани: Допълнителен бизнес с добри печалби

Wohnmobil Reifen

Бъдете спонтанни, насладете се на свободата на "подвижният хотел": Караваните станаха популярни, като повече и повече ентусиасти, обичащи ходенето на почивка без използването на хотел и без обвързването с предварително запазване на почивката.

За Вас, като търговец на гуми, това развитие Ви предлага едно нещо преди всичко: възможността да увеличите продажбите и печалбите си.

Възможност за големи печалби от продажба на гуми за каравани

Какъв е смисълът? С цел да се насладят на свободата на техните домове на колела, повечето собственици на каравани зависят от помощта Ви като специалисти по гумите. В допълнение към техническото обслужване, Вашите клиенти трябва да разчитат на доверени и преди всичко устойчиви гуми и често са готови да инвестират големи суми пари – все пак следващото им пътуване ги очаква!

Пълен асортимент и топ цени за търговцибез да притежавате склад

Това означава за Вас: Дори и да не сте специализирани в каравани, използвайте шанса си за допълнителен бизнес чрез правилна консултация и продажба на устойчиви гуми на клиентите си. Вие можете да постигнете добри печалби в сектора на гуми за каравани. Дори не трябва да поддържате Ваш склад.

Използвайте Вашите предимства за покупка с gumi123.bg!


Независимо дали сте търговец на гуми, сервиз за каравани, търговец на каравани или компания, отдаваща каравани под наем – спестете ресурси, останете гъвкави и вземете бизнеса си с Вас! Изключително лесно, безплатно и необвързващо.Проверете ни: Регистрирайте се при нас като търговец!Повече информация за гуми за каравани:

CP гуми:

Гумите за каравани трябва да покриват определени условия. Така наречените "CP гуми" са разработени и одобрени за поставяне на каравани.

Идентификатора "CP" означава "Camping" (Къмпингуване). Това са гуми тип C ("Комерсиални" или"Карго") които са оптимизирани за специални изисквания, като дългата служба на караваните. CP гумите се произвеждат от Michelin и Continental, наред с други.

CP гумите са разработени за превозни средства за къмпинг, като караваните и имат подсилена структура. CP гумите, чиято конструкция прилича на гумите категория C, предлагат високо натоварване. Чрез значително голямото  си налягане, CP гумите предлагат по-голямо натоварване и възможност за пренос на голям товар, като в същото време предпазват от механични щети. Подсилването е многослойно, например 205/55 R16 99 CP V. Това означава, че гумите са защитени от стърчащи обекти дори и след продължително използване.

Съвет и продажба на гуми за каравани: Използвайте възможностите си

Идват ли при Вас собствениците на каравани при подготовка за ваканция? Много добре! Тогава огледайте гумите за щети, загуба на налягане или признаци за износване. Дори проверете DOT-та, датата на производство, не причинява щети. Особено за превозни средства, които се карат продължително време – често при ветрове и дъжд – често гумите са подценявани и не са наблюдавани.

Тук, отново, Вие сте търсен като експерт и можете да отбележите точки с добро обслужваме. Gumi123.bg с удоволствие ще Ви помогне с правилният избор на гуми, най-добрите условия за покупка и без допълнителни разходи.

Регистррайте се сега!
© 2001-2024 Delticom AG - gumi123.bg - 15.06.2024 00:50